Fotografia de botez, gravide și nou născuți

A treia lună, a cincea lună, a opta lună de sarcină, ești într-o continuă și frumoasă schimbare. Surprinde emoțiile din timpul sarcinii într-o ședință foto deosebită. Urmează momentul emoționant al nașterii. Cu siguranță vei vrea sa arăți copiilor tăi fotografii de când aveau numai câteva zile. Primele săptamâni alături de nou-născut sunt cele mai grele dar și cele mai frumoase din viața voastră și a copilului vostru. În această perioadă se pot realiza ședințe foto speciale, cu diverse elemente de recuzită și decor, în condiții de maximă siguranță.

O imagine poate fi mai puternică decât un film. O fotografie este îmbogățită de propria desfășurare a cadrelor înainte si după imaginea propriu-zisă. Cineva m-a intrebat odată, ce este cel mai frumos de fotografiat? Răspunsul mi-a venit aproape involuntar: copiii, pentru că sunt 100% naturali, 100% fericiți, 100% spontani.

Botezul copilului tău este cel mai frumos moment din viața ta ca părinte. Vei petrece ore întregi pentru a organiza totul până în cel mai mic detaliu, pentru că această zi trebuie să fie perfectă. Ea reprezintă creștinarea copilului tău și intrarea lui în rândul societății și a familiei creștine.

Responsabilitatea părinților față de copii implică și responsabilitatea mea vizuală față de momentele importante din viața lor (botez, aniversări, petreceri tematice, majorate, etc). Pot fi prezent pentru a fi sigur că te vei putea bucura de toate momentele frumoase și unice din aceste evenimente speciale mult timp de acum încolo prin fotografii memorabile.

Oana & Ionut – sedinta foto de maternitate

Botez Ianis

Botez Lara Maria

Botez Giulia

Botez Eric M.

Botez David D.

Botez Eliza

Botez Sophia Andreea

Botez Carina

Botez Eva Nicole

Botez Iris

Botez Silvia

Georgiana

Hai să vorbim despre evenimentul tău

Prin mail

contact@ciprianfita.ro

© 2017. ciprianfita.ro