Nunta, un eveniment unic și încărcat de emoție!

Cel mai important moment din viața oricărui cuplu, nunta, trebuie să fie unic din toate punctele de vedere. Atât de multe lucruri din această unică și superbă zi sunt trecătoare –tortul, florile, muzica– dar fotografiile vor rămâne pentru totdeauna (și iubirea deasemenea), de aceea trebuie să fie absolut speciale.

Ca un om să iubeasca pe altul este probabil cea mai frumoasă și cea mai nobilă sarcină care ne-a putut fi încredințată. Este sarcina supremă, opera pentru care toate celelalte reprezintă doar un preludiu. Iubirea este un imbold pentru a te desăvârși, a deveni cineva, a te transforma tu însuți într-un univers, de dragul persoanei iubite.

Nunta reprezintă încununarea acestui minunat sentiment. De asta este foarte important ca atunci când te uiți la fotografiile de la nuntă să retrăiești clipele. Eu voi fi prezent la nunta ta pentru a îți oferi astfel de momente ilustrate într-o fotografie. Aceasta este una din calitățile importante ale unui fotograf profesionist.

Fotograful profesionist se deosebește prin: implicare vizuală pe toată desfășurarea nunții, surprinderea momentelor funny, romantice, emotive, dansante din timpul evenimentului, calitatea superioară a imaginilor, adaptabilitate, comunicare, destinderea atmosferei din timpul sedințelor foto, imaginație creativă.

Ei bine, eu am bifat toate aceste calități (pe unele le-am dezvoltat, iar altele sunt native), pentru ca tu să beneficiezi de servicii foto profesionale. În plus, sunt disponibil pe toată durata evenimentului de la pregătiri până la finalul recepției.

Iți recomand să mă contactezi telefonic sau pe email pentru a primi o ofertă personalizată.

Nuntă Aneta & Vichi

Save the date Aneta & Vichi

Cununie Corina & Paul

Nuntă Snejana & Florin

Nuntă Cezara & Mădălin

Cununie civilă Alina & Cătălin

Nuntă Ramona & Emi

Nuntă Hanna & Cipri

Nuntă Vasilica & David

Save the Date – Hanna & Cipri

Nuntă Iasmina & Lucian

Nuntă Alexandra & Cristi

Nuntă Anna & Andrei

Nuntă Andra & Petru

Nuntă Miruna & Claudiu

Nuntă Andreea & Cristi

Nuntă Livia & Cristi

Hai să vorbim despre evenimentul tău

Prin mail

contact@ciprianfita.ro

© 2019. ciprianfita.ro